Nyitott bukósisak nyári használatra

Nyitott bukósisak

Nyáron kissé kellemetlen lehet a motorozás a melegben. A balesetveszély miatt ilyenkor sem szabad otthon hagyni a szoros, egész testet fedő védőruhát. A nyári, nyitott bukósisak nem rendelkezik állrésszel, ezért képes egy kis szellőzést biztosítani.

A rajta lévő plexiüveget sem muszáj lehajtani. Többféle méretben nyílik lehetőség a megrendelésére a Motoros Butik weboldaláról. Az ára nem túl magas, tehát mindenképpen megéri beszerezni egyet. Fehér vagy fekete színben vásárolható meg a nyitott bukósisak.

Némelyiknek az oldalán apró díszítés látható. Mindegyik típusnál ki van írva, hogy még hány darab van belőle raktáron. A gyorscsat lehetővé teszi az azonnali felvételét. A komfort bélés kényelmessé teszi a használatát. Kapható olyan változat, amelyben szellőzőnyílások is találhatók. Az arcpárnák megfelelő tartást biztosítanak.

Érdemes olyat venni, aminek kivehető és mosható a bélése. A karcmentes plexiüveg el van látva UV-védelemmel. A nyitott bukósisak ütéselnyelő héjszerkezettel bír, ezért biztonságos a használata.

Tags: ,