Nehezen találsz számlás albérletet Pesten?

Albérlet

Cégünk különféle ingatlanügyletekkel foglalkozik. Ezek közé tartozik többek között az albérletek közvetítése is. Aki az Euroline ügyfele, teljes jogi biztonságot élvez. Legyen az fő- vagy albérlő minden esetben szerződéssel köt üzletet.

Azért fontos ez, mert mindkét fél számára, aki az Euroline cégen keresztül szerződik, pontosan meghatározottak a jogok és kötelezettségek. Ez feladatot jelent, de biztonságot is.

Emellett minden kiadó lakás után számla is jár, tehát ha valaki megfelel a feltételeknek, vállalkozásunkon keresztül a lakhatási támogatás is igényelhető. Ez a támogatás maximum egy évig vehető igénybe. Az Euroline weboldalon és természetesen, irodánkban is minden szükséges információt megadunk arról, hogy mely feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy a havi lakbért vagy annak egy részét a magyar állam finanszírozza.

Ez nem kis segítség azok számára, akik munkát keresnek, és a saját városukban nem találnak, vagy akiknek már van munkájuk, de új helyre szeretnének költözni. Ilyen esetekben bizony minden anyagi segítség nagyon jól jön.