Ne késlekedjünk az ultrahangos fogkő eltávolítás alkalmazásával!

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Létezik egy olyan fogtechnikai eljárás, amit nagyon sokan alábecsülnek, de valójában elhanyagolása óriási veszélyeket rejt magában. A modern tudomány jóvoltából a hagyományostól eltérően megszületett az ultrahangos fogkő eltávolítás, ami jóval gyorsabb és egyszerűbb. De miért is olyan fontos a rendszeres alkalmazása? Bizonyos esetekben még az állandó fogmosás ellenére is vastag lepedék képződik a rágóeszközök felületén, nem kímélve az íny alatti részeket sem. Ez aztán folyamatos irritációt és gyulladásokat okozva odáig vezethet, hogy akár elveszítünk több fogat.

Ha nem szeretnénk ezt megvárni, úgy az ultrahangos fogkő eltávolítás hatékony eljárás ennek kezelésére. A részleteket és árakat megismerhetjük a fogászat11kerület.hu oldalon. Mindazonáltal az esztétikában is nagy jelentősége van, hiszen a lerakódások könnyen elszíneződhetnek, és így kellemetlen látványt nyújtanak beszéd, illetve mosolygás közben. Az ultrahangos fogkő eltávolítás eredménye már a kezelést követően azonnal észrevehető. Nem kell többé takarnunk a szánkat, és visszanyerjük magabiztosságunkat. Tételezzük fel azonban, hogy valaki olyan hanyag volt, hogy jó néhány rágóeszközétől meg kellett váljon emiatt.

Ha ez bekövetkezik, a szilikonos kivehető fogsor ideje jön el. Természetesen, van több típus, amelyek közül választani lehet, és ez csakis rajtunk múlik. Menjünk el egy előzetes konzultációra, és ismerjük meg a lehetőségeinket. Amennyiben maradt még ép fog, akkor ezek remek alapot nyújtanak a szilikonos kivehető fogsor elkészítéséhez. Mielőtt azonban még bármilyen mintavétel vagy gyártási folyamat elkezdődne, a szájban kell teljes rendet teremteni.

A gyulladásokat kikezelni, a szuvasodásokat eltüntetni. Csakis mindezeket követően veszi kezdetét a tényleges szilikonos kivehető fogsor elkészítése. Az idő minden esetben sürgető tényező, mert a támaszték nélkül maradt fogak 1-2 év után akár el is mozdulhatnak helyükről. Ezt jobb nem megvárni és mindenképpen elejét venni. A szilikonos kivehető fogsor egy remek befektetés, amelynek jóvoltából ismét visszanyerhetjük életkedvünket.

Tags: ,