Megoldás a falpenész ellen

Falpenész

Egy háznak a megfelelő fűtés ellátottsága illetve a jól szigeteltsége nem minden. Még ilyenkor is érhetik kisebb-nagyobb kellemetlenségek a lakókat.

A falpenész is egyike az ilyen nemkívánatos dolgoknak, amelyek már akkor is képesek megtelepedni a falakon, ha csak egy kis hiba csúszik a szigetelés végrehajtásában. Megeshet, hogy a falak teljes mértékben elveszítik a szellőzőképességüket, és ilyenkor erősen fennáll a penészesedés veszélye, hiszen a szobákban felgyülemlő nedvesség szabad utat ad a gombáknak.

A mai modern technológiának hála, ennek a bajforrásnak könnyedén elejét lehet venni. Ehhez hasonló helyzetben lévő lakásokban a magas páratartalom ellen a leghatásosabb egy páramentesítő készülék beiktatása, ami most ajándék páramérővel kapható az airfresh.hu internetes áruházban.

A páramentesítő alkalmazásával már nem kell attól tartani, hogy a falpenész letelepedjen a falakra. A falpenész elég sok helyen problémát okozhat. Többek között kellemetlen, dohos szagot idéz elő, ráadásul az egészségre is káros hatással van.