Kristálycukor banki utalással

Kristálycukor

Honnan rendeljen, ha igazán jó minőségű termékekkel szeretné kínálni a vevőit? Látogasson el a Master Market weboldalára és válogasson innen! Nagykereskedelmi mennyiségben nyílik alkalma a kristálycukor megrendelésére.

Kizárólag raklapos verzióban vásárolhatja meg. Az átvételre a dunaharaszti telephelyen kell sort keríteni. Banki átutalással juttassa el a pénzt a címzetthez! A számla kiállítására egy nappal a kiszállítást megelőzően kerül sor. A kristálycukor 50 kilogrammos zsákokban található, ezért lédig formában kínálhatja a vevőinek. 

24 darab zsák van egyetlen raklapon. Akkor is rendelhet, ha egy méhészetben dolgozik, de ezt a megrendeléskor jeleznie kell. Biztosan elégedett lesz a minőséggel, mert erre mindig odafigyel a nagykereskedelem. A kristálycukor mellett, rengeteg más élelmiszer is kerülhet a kosarába.

Állítsa össze a rendelését, majd lépjen kapcsolatba a vállalattal és mondja el, hogy pontosan mit szeretne! Az árakkal nem lesz problémája, ezért nézze meg a kínálatot és figyelje az akciókat a spórolás érdekében!