Jól teljesít a Hitachi RH650V

Hitachi RH650V

A kis méretű szerszámgépek kisebb munkáknál nagyon előnyösek, ugyanis gyorsabbá és kevésbé fárasztóvá teszik a munkafolyamatot. Pozitívumokban gazdag a kedvelt Hitachi akkus fúró-csavarozó is, amelyik kialakítása, mérete, súlya miatt nem is hiányozhat azon szakember szerszámos ládájából, aki a teljes hatékonyságra törekszik. A Hitachi akkus fúró-csavarozó azért az egyik legkényelmesebben kezelhető masina, mert ennek a markolata teljesen kézre esik és több perces fúrás után sem sérti az ujjakat, a tenyeret.

Egyes újabb Hitachi akkus fúró-csavarozó gépek rendelkeznek már a fejbe beépített LED izzóval is. Ennek a segítségével a rosszul megvilágított helyeken való munka is elvégezhetővé válik. Ezt a plusz adottságot egyáltalán nem szabad lebecsülni, bár nem mindig van rá szükség. A Hitachi akkus fúró-csavarozó kifogástalan működése, az akkumulátorának a gyors feltöltése és az univerzális bitbefogást lehetővé tevő szerszámtartó, mind fontos tulajdonságok az ilyen kis gépekkel végzett munkák során. Ezért a kiválasztáskor ezekre ajánlott odafigyelni.

Az igazán profi, sokoldalú munkákat elvállaló és elvégző személyek ládájában ott lapul a Hitachi RH650V hőlégfúvó is. Ennek a megvételénél az érdeklődőnek tudnia kell, hogy pontosan mire is fogja azt használni. Ha csak melegítésre vagy festékleégetésre akarja alkalmazni, akkor elegendőnek bizonyul a 2-3 hőmérsékletet, például 300 és 500 Celsius-fokos beállítást lehetővé tevő hőlégfúvó. Azonban, ha műanyag hegesztéséről van szó, akkor ott már nélkülözhetetlen a precíz hőmérséklet szabályozást garantáló funkció.

Ez azért van, mert más és más hőmérséklet kell az egyes műanyagfajták megolvasztásához. A hozzáértők tudják, hogy a polipropilénnél 250, a PVC-nél 300, míg az ABS-nél már 350 fok az olvasztási hőmérséklet. Ezt a beállítást csak a hőmérséklet szabályozós Hitachi RH650V tudja biztosítani. A Hitachi RH650V és sok más ehhez hasonló, igen príma minőségű eszköz beszerezhető a szerszamgepwebshop.hu oldalon. Rengetegen azért vásárolnak itt, mert az árak reálisak, a termékekben csalódni nem lehet és a házhoz szállítás igazán gyors.