Egyedi ékszerek személyre szabott készítéssel

Egyedi ékszerek

Rengeteg módja van az önkifejezésnek napjainkban. Éppen ezért, nem csoda, hogy sokan az ékszerek által is szeretnének valami plusz jelentést hordozni magukon. Ha ilyen céllal vásárol, akkor egyedi ékszerek kínálatából érdemes válogatnia, mivel sokkal nagyobb eséllyel talál rá arra a darabra, amelyik értékes üzenetet hordozhat magában. Természetesen ezt egy üzlet polcait bámulva is megteheti, viszont akkor számolnia kell azzal, hogy bármikor viszont látja az adott nyakláncot, például egy másik hölgyön, az utcán sétálva. Egyedi ékszerekhez sok esetben úgy juthat hozzá, ha azokat személyre szabottan készíteti el.

Számos cég foglalkozik már az ilyen igényekkel, a vásárló pedig azt is eldöntheti, milyen anyagból szeretné, ha az adott kivitelezést létrehoznák. Lehet ez arany, ezüst, de akár platina is. Az egyedi ékszerek mindig a gondos tervezéssel kezdődnek, ehhez persze hozzájön aztán a kiváló, szakértői munka és a minőségi alapanyag. A tervezés általában kézi, grafikus módon, de akár számítógépes 3D technológiával is készülhet.

A már elkészült kínálatot érdemes megnézni, hogy jó céget válasszon. Minden nő életében van azonban egy bizonyos ékszer, ami mindenképp egyedi kell legyen. Az eljegyzési szokások vidékről vidékre változnak, de az minden hölgynek nagyon fontos, hogy az adott gyűrű különleges legyen, amit egy életen át boldogan viselhet. Van, aki a nagymamától örökölt ékszerrel ajándékozza meg a kedvesét, ilyen esetben is lehetőség van arra, hogy az adott darabot felhasználják, és még stílusosabbá, modernebbé tegyék.

Egy másik eljegyzési szokás szerint pedig, csak a gyémánt gyűrű lehet az igazi, ezért mindenképp egy ilyen változattal kell meglepni a jövendőbelit. Ebben megéri a kifinomult stílust előnyben részesíteni, viszont nem kell a fehér színhez ragaszkodni, akár a manapság egyre divatosabb rózsaarany árnyalat is választható. Nem árt azt sem tudni, hogy a bal kéz gyűrűujjának méretére lesz szükség, hiszen az európai eljegyzési szokások szerint ezen a kezén fogja viselni az ara az ékszert.

Tags: ,