Egyedi ágyneműhuzat 3D mintákkal

Egyedi ágyneműhuzat

Sokat számít, hogy milyen ágyban hajtjuk álomra a fejünket. Nem fogunk olyan jól aludni, ha valami nincs rendben a környezetünkben, ezért a rendre és a tisztaságra kell törekednünk. Az egyedi ágyneműhuzat megvásárlására a Lily Home honlapján kell sort keríteni.

A 3D minták nagyon különlegesek, ennél fogva egyre többen érdeklődnek irántuk. A rusztikus és a modern stílus kedvelői is megtalálják a számításukat. A 100% renforcé pamut puhaságot biztosít. A zárása gombokkal van megoldva.

Az egyedi ágyneműhuzat inkább nőies mintákkal vásárolható meg, de a férfiak is megtalálhatják a számításukat. A nyomtatás igen modern technikával történt, a lekopás elkerülése érdekében. A szettben van egy paplan- és párnahuzat, illetve egy lepedő. Jár hozzá külön ajándékdoboz, tehát meglepetés gyanánt is meg lehet rendelni.

Az egyedi ágyneműhuzat most leértékelt áron kapható, tehát érdemes sietni a megvásárlásával. Kiváló a minősége, ezért élményt fog jelenteni a benne való alvás. Éveken keresztül használható, mert nem kopik el a mosás hatására.

Tags: ,