Alaphangulatot adnak az italos játékok

Italos játékok

A bulik lényege, hogy mindenki jól érezze magát és ne feszengjen. Gyakran előkerülnek a parti lelkeitől azok az italos játékok, amelyek évek óta hódítanak az ilyen eseményeken. Szinte mindenféle társasjátéknak megvan már az ivós változata. Azonban fontos, hogy ne igényeljen túl sok fejtörést a szabályok megértése és a játék, hiszen bódult állapotban a koncentráció az, ami elsőnek felmondja a szolgálatot. Kedvelt italos játékok a rulett vagy pörgetős kialakításúak.

Ezekben csupán a szerencsére bízza magát az ember és az megmondja, hogy mit kell tennie. Ezt ha sokan játsszák, akkor hosszabb ideig tarthat és megadja a buli alaphangulatát. A páros ivós játékok nem igazán ide voltak kitalálva. Inkább az unalmas esték elütéséhez és a közös iszogatáshoz valók.

Ilyen italos játékok az amőbára vagy torpedóra hasonlító ivós társasjátékok. Nem mindegyiknél annak kell inni, aki vesztésre áll. Mindig az adott játék szabályai határozzák meg ezt. Vásároljon Ön is egy ilyent, hogy ne mindig ugyanazok az italos játékok legyenek a bulikon, amiket már ismer!

Tags: ,